Keitä olemme

VALOVERKKO

Olemme hyvän tekemisen yhteisö

Jokainen jäsen antaa hyvää eteen päin jossain muodossa, mutta ei koskaan pyydä vastapalvelusta!

Kuitenkin jokainen on yhtä lailla autettavien piirissä, annamme kirjaimellisesti hyvän kiertää.

Valoverkko

Valoverkko

Aloitamme paikallisesti, mutta aikaa myöden luomme globaalin verkoston jossa jokainen saa antaa ja vastaanottaa kaikkea hyvää ilman rahan käsitettä.

Miten eroamme muista vastaavista piireistä?

Miten eroamme muista vastaavista piireistä?

Emme kerää mitään pisteitä tai merkintöjä hyvistä teoistamme, näin toimintamme ei kiinnosta verottajaa mitenkään. Toimintamme on siis täysin vastikkeetonta. Tämä johtaa siihen, että voimme harjoittaa toimintaa myös yritysten välillä!

Oma profiili

Oma profiili

Luo oma profiilisi ja näytä mitkä ovat omat osaamisalueesi, jotta muut käyttäjät löytävät helpommin tarjoamiasi asiantuntijapalveluita ja voivat myös jättää arvioita palvelusi laadusta. Kerää tähtiä ja loista taidoillasi.

Ryhmät

Ryhmät

Liity ryhmiin, jonka aihealueen palveluja tarvitset tai tutustu ryhmiin, joissa voisit jotakuta auttaa. Ryhmiä on eri kategorioissa ja uusia luodaan koko ajan.

Foorumit

Foorumit

Foorumeilla pääset keskustelemaan muiden kanssa, joilla on sama kiinnostuksen kohde kuin sinulla. Pääset verkostoituman ja solmimaan ystävyyssuhteita.

Vahvista henkilöllisyytesi

Vahvista henkilöllisyytesi

Vahvista henkilöllisyytesi, ostamalla 5€ jäsenyys. Luot näin turvallisuutta yhteisöön ja estämme paremmin mahdolliset väärinkäytökset. Oston jälkeen merkitsemme profiilisi Verified leimalla, joka näkyy kaikille käyttäjille.

VALOVERKKO

Mistä ajatus Valoverkkoon oikein lähti?

Koko auttamisen ja hyvän tekemisen ajatus lähti siitä, kun allekirjoittanut, mietti miten maailma toimisi, jos kaikki ihmiset olisivat valaistuneita olentoja ja vastaus oli hyvin yksinkertainen. Kaikki auttaisivat toisiaan pyyteettömästi. Sitten tuli ajatus siitä, että tällaisia hyväntahdon lähettiläitä on jo varmasti vaikka kuinka paljon maailmassa. Heille täytyy vain luoda paikka, jossa kohdata toisensa, jotta saadaan hyvä kunnolla kiertämään. Valoverkko pyrkii siis omalla tasollaan edustamaan ensin pienemmässä mittakaavassa ihmiskunnan korkeampaa tietoisuutta ja sysätä siitä sitten liikkeelle sama laajemmassa mittakaavassa niin että valo virtaa koko maailmaan, joka ainoaan pimeään kolkkaan. Olkoot vaikka kuinka utopistinen ajatus, että joskus koko ihmiskunta olisi tuossa korkeammassa tietoisuuden tilassa, haluan siitä huolimatta kantaa oman korteni kekoon paremman huomisen eteen. Tule sinäkin mukaan, ihmiskunnan on taas aika muistaa mitä todellinen rakkaus ja sydäntietoisuus oikein on. Luodaan yhdessä uusi kultainen aikakausi!

Valoterkuin, Joakim

VALOVERKKO

Joogakoulu Ong Namo

Yritys kaiken takana.

Joakim Kaipainen Joakim Kaipainen
Joakim Kaipainen
Valoverkon ja Joogakoulu Ong Namon omistaja/perustaja.

Haluaisitko auttaa ylläpidossa tai tulla töihin Valoverkkoon?

Jos sinulla on aikaa, kykyä ja taitoa autella sivuston moderoinnissa ylläpidossa ym. laita meille viestiä.

Töihin Valoverkkoon

  • Valitse valikosta alue tai alueet jotka ovat lähinnä sinua. Pidä shif pohjassa, niin voit valita monta aluetta kerralla.